Meny Lukk

Hvem vi er

Positivt Hundeliv drives av Kristin Gransbråten og er lokalisert i Kongsvinger.

Organisasjonsnummer: 916 879 482

Vår nettstedsadresse er: https://positivthundeliv.com

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

I utganspunktet samler ikke vi inn personopplysninger, annet enn hva besøkende på nettstedet selv legger inn ved fks å legg inn en kommentar, fylle ut kontaktskjema, melde seg på nyhetsbrev eller liknende.
Dette kan da omfatte personopplysninger, slik som navn, e-postadresse, brukerkontoinnstillinger, og teknisk informasjon slik som opplysninger om informasjonskapsler.
Dette blir kun gjort for å forbedre besøkendes opplevelse på nettstedet, og for å kunne respondere på kommunikasjon.

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Ved innsendelse av kontaktskjema mottar vi ditt navn og mailadresse, i tillegg til den informasjon du selv oppgir i skjemaet. Vi oppbevarer innsendt informasjon så lenge kommunikasjonen pågår og ca. 6 mnd. etter, for å kunne yte god kundeservice, men at vi bruker ikke denne informasjonen til markedsføring.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Vi bruker Google Analytics for å følge trafikken på nettstedet. Dette gir oss informasjon om demografien på de som besøker nettstedet, og hvilke sider, artikler o.l. som får mest trafikk. Denne informasjonen blir ikke brukt til å identifisere noen.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ikke din informasjon med noen. Dersom noe kjøpes via siden benytter vi Paypal, og deres retningslinjer gjelder. Ved tredjepartannonsører/affiliates er det disse sidene som håndterer evt. betaling og deres retningslinjer som gjelder.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Kontaktskjema-oppføringer oppbevares i seks måneder, analysedata i ett år og kunders kjøpsinformasjon i ti år.

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål kan du kontakte oss på mail: post@positivthundeliv.com eller via kontaktskjema.

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Nettstedet er beskyttet av SSL serifikat, brannmur og spamfiltre. Eventuelle betalinger på denne nettsiden går sikkert gjennom PayPal.